Natuurtheater Zeddam gereed voor nieuw seizoen 

Ontzettend leuk dat vrijwilligers op de dag van NLdoet zijn komen helpen met wat klusjes in het natuurtheater! De looppaden zijn aangevuld met houtsnippers, de bankjes zijn schoongemaakt en het toegangspad is weer strak aangeharkt. Petje af voor deze vrijwilligers! Met hun inzet ligt het theater er weer spik en span bij. Wat betreft Stichting Natuurtheater Zeddam kan het nieuwe seizoen beginnen. Medio april wordt de programmering voor het komende seizoen bekend gemaakt. Naar verluid wordt het een mooi jaar met uitzicht op leuke evenementen in het unieke Natuurtheater!

 

Vrijwilligers gezocht

Wil je ook graag mee willen helpen in het organiseren van activiteiten? Schroom dan niet om een berichtje achter te laten op onze Facebookpagina. Mailen naar info@natuurtheaterzeddam.nl kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom.

 

Over Natuurtheater Zeddam

Het theater is voor (lokale) culturele buitenactiviteiten voor jong en oud. Het verstrekt de banden tussen de verenigingen onderling en het toeristisch karakter van het dorp.

Het natuurtheater is met name bedoeld voor en door Zeddammers en levert een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid in het dorp. De realisatie van het natuurtheater in het afgelopen versterkt het Zeddamse saamhorigheids- en gemeenschapsgevoel door leuke en gezellige activiteiten te organiseren. Door het theater breder neer te zetten is het een locatie die een breed publiek zal aanspreken. Momenteel zijn er ca. 30 vrijwilligers vanuit verschillende verenigingen betrokken bij de realisatie van het natuurtheater. Het theater is namelijk voor iedereen!

Voorbeelden van activiteiten zijn plaatselijke toneeluitvoering; openluchtspel, kerkdiensten, schutterstreffen, lokale uitvoeringen (harmonie, turnen, vendeliers), zomercarnaval, schoolvoorstellingen, schoolmusicals etc.

Voor meer informatie www.natuurtheaterzeddam.nl

 

Over NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert samen met duizenden organisaties in het land NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. In 2019 valt NLdoet in het weekend van 8 & 9 maart. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn.

 

Delen:
Categorieën: Geen categorie