Natuurtheater Zeddam Agenda 2018

Bestel hier de kaarten voor de voorstelling die u wilt bijwonen.

Zondag 29 April om 15:00 uur

Zutphens Barok Ensemble

Op 29 april speelt het Zutphens Barok Ensemble barokmuziek uit Engeland. Het betreft muziek van o.a. John Blow (1649- 1708), Henry Purcell (1659-1695) en William Boyce (1711- 1777).

Prijs € 8,-

Zondag 3 Juni om 15:00 uur

Firma Weijland – De Molen roept!

De Molen roept! is een wonderlijk verhaal over het meisje van Zeddam en de molenaar van de Torenmolen, vervlochten met de prachtige aanstekelijke muziek van de Firma.

Prijs € 8,-

Meer informatie

Zondag 1 Juli om 14:00 uur

Dialectmiddag met Henry Welling, Joop Wallerbosch, Joop Boxstart en John te Dorsthorst

 Een dubbelconcert van Henry Welling met Joop Wallerbosch en Joop Boxstart met John te Dorsthorst. Ze spelen een mix van oude en nieuwe liedjes in het dialect. Ze zullen de derde set gezamenlijk optreden..

Prijs € 8,-

Meer informatie

Zondag 29 Juli om 14:30 uur


Trio Sandra Vanreys met gastoptreden van Meike Ubbink

Dit trio muzikanten bestaat uit Sandra Vanreys, die al decennialang een grote naam als countryzangeres heeft, en Pauline en Marius Duurland.

Zaterdag 1 September om 21:00 uur

Comedy avond met o.a. Lambert-Jan Koops

Lambert-Jan Koops (1975, Hoorn) is schrijver, stand-up comedian en cabaretier – niet noodzakelijkerwijs in die volgorde.

Prijs € 8,-

Meer informatie

 

Zondag 7 Oktober om 15:00 uur


Theatergezelschap Krijt- Hetgeheimvandewilg

Het geheim van de wilg is een poppenspelvoorstelling over wijze dieren, over de kringloop van de natuur én over een nieuw begin. Een natuursprookje over een nieuwsgierig meisje.

Prijs € 6,- (1 begeleider gratis per betalend kind <12 jaar)

Meer informatie

Routebeschrijving (te voet of met de fiets):

Voor de locatie van het Natuurtheater kunt u het beste als adres aanhouden: Gildepad 2. Dit is het adres van museumboerderij de Gildekoat, naast de Grafelijke Korenmolen. Volg bij de museumboerderij langs de slagboom de weg naar beneden. Beneden ligt aan de rechterkant een voetpad langs het grasveld richting het theater.

U kunt vanaf de Bovendorpsstraat in Zeddam ook de bordjes volgen van “Tennisvereniging Zeddam” of “Petanque Club Montferland”. 

Routebeschrijving (met de auto):

U kunt uw auto parkeren aan de Bovendorpsstraat in Zeddam. Zie voor de looproute de routebeschrijving ‘te voet of met de fiets’.

Indien u minder valide bent, kunt u met de auto parkeren in ‘t Zandgat, hiervoor kunt u ook de routebeschrijving ‘te voet of met de fiets’ volgen en parkeren op de parkeerplaats van Tennisvereniging Zeddam. 
[siteorigin_widget class=”A2A_SHARE_SAVE_Widget”][/siteorigin_widget]