Informatie evenement

  • Natuurtheater Zeddam
  • 21 augustus 2022
  • zondag, 15:00 tot 17:00

Contact event manager

1 2 3 4

Toegangskaart informatie

  • €15.00 Standaard Toegangskaart 61 beschikbaar
Sorry, deze voorstelling is voorbij

Reserveer je kaarten

Standaard Toegangskaart
61
€15.00
One time registration allowed for this ticket
€0
Bedankt voor je bestelling!

Belinda Kinnaer en Henry WellingPassed

Natuurtheater Zeddam

zondag, 15:00 tot 17:00
21 augustus 2022

000000

Belinda Kinnaer en Henry WellingPassed

Natuurtheater Zeddam

zondag, 15:00 tot 17:00
21 augustus 2022

PRINT

Natuurtheater Zeddam bestaat 5 jaar en dat wordt gevierd! Zondagmiddag 21 augustus treden Belinda Kinnaer en Henry Welling, Joop Wallerbosch & Gerard Hegman vanaf 15.00 uur in het natuurtheater op. En wie jarig is trakteert! Iedere bezoeker krijgt een gratis drankje van het theater aangeboden.

Over Belinda  Kinnaer

Belinda is geboren in Braamt en heden woonachtig in Zeddam. De stem van Belinda leent zich voor een uiteenlopend repertoire.  

Ze begon haar professionele muzikale carrière in het coverbandcircuit. In de jaren 90 was ze de leadzangeres van diverse bands. Vanaf 1995 tot begin 2015 zong ze in de band Commercial Break welke zich in het oosten van het land jarenlang tot een van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen. Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen. Belinda begint aan een solocarrière en dat heeft haar geen windeieren gelegd. Van haar debuutsingle “If tomorrow never comes” werd een schitterende videoclip opgenomen in Montferland. Belinda stond  enkele weken nr 1 in de oranje Top 30. Haar 25 jarig jubileum concert met een aantal bekende artiesten vierde zij met een optreden in het Amphion in Doetinchem. Naast haar eigen Nederlandstalige hits zingt ze net zo makkelijk de klassiekers van Queen, Tina Turner. Het repertoire van Belinda is eigenzinnig Nederlands met pop invloeden en diepgang. Bekende nummers van haar zijn onder andere Zeven oceanen, Neem je leven, De tijd van je leven.

Over Henry Welling

De sing en songwriter en troubadour Henry  Welling is geboren in Kilder en woont heden ook in Zeddam. Henry’s muziek kun je het best omschrijven als een mix van country, blues en talking blues (half gesproken teksten) met een vleugje pop in carnaval sfeer.

Henry leerde zichzelf op zijn 12e gitaar spelen.  Daarna begon hij met het schrijven van songteksten, eerst in het Engels, later in het Nederlands en Duits, uiteindelijk koos hij voor het dialect. Henry schrijft vooral muziek die hij zelf leuk vindt en met humor en een verhaal. Henry speelde o.a. op de zwarte cross en deed tv optredens bij omroep Gelderland, RTV Oost, Focus TV en de NTR

Tekstueel zijn het veelal herkenbare verhalende liedjes met onverwachte plotwendingen. Veel humor en met oog voor de natuur, het landleven en de gewone dagelijkse dingen. De naaste omgeving als grootste inspiratiebron. Het zijn in feite films in 3 minuten. En de mensen uit de streek en hijzelf spelen daarin de hoofdrol.

Categorieën: