Informatie evenement

  • Natuurtheater Zeddam
  • 4 juni 2023
  • zondag, 15:00 tot 16:30

Contact event manager

1 2 3 4

Toegangskaart informatie

  • €7.50 Standaard toegangskaart 238 beschikbaar
Sorry, deze voorstelling is voorbij

Reserveer je kaarten

Standaard toegangskaart
238
€7.50
One time registration allowed for this ticket
€0
Bedankt voor je bestelling!

De KnapzakkersPassed

Natuurtheater Zeddam

zondag, 15:00 tot 16:30
4 juni 2023

000000

De KnapzakkersPassed

Natuurtheater Zeddam

zondag, 15:00 tot 16:30
4 juni 2023

PRINT

Combi van muziek, verhalen, gedichten & sketches maakt ons uniek!

Sinds wij in 2020 zijn gestart, zijn de Knapzakkers een niet weg te denken onderdeel geworden van braderieën, markten en andere gezellige plekken. In ons programma wordt muziek afgewisseld met vermakelijke intermezzo’s zoals dialect gedichten, sketches en anekdotes over de vele stommiteiten die ons gegund waren.

Verfijnd trekharmonicaspel met ongepolijste zang

De gepassioneerde trekharmonica spelers nemen u mee op trektocht door de tijd, landen en seizoenen. Dein en zing mee op bekende deuntjes en melodieën die u wellicht vergeten was. Tijdens de reizen die wij maakten hebben wij telkens lokale muziek van daar, mee terug naar huis genomen. Hiermee laten wij u met plezier kennis maken. Het repertoire bevat dan ook veel afwisseling tussen bekende en onbekende nummers. Tevens spelen wij zelf geschreven en gecomponeerde muziek. Dit zijn vooral nummers die in dialect worden gezongen, de teksten zijn zowel diep- als scherpzinnig en vaak met een knipoog naar de actualiteiten.

Verwonder u over de sterke verhalen die beleefd werden tijdens onze tochten.  

Naast een afwisselend repertoire met muziek uit vele landen en van alle tijden, vertellen wij leuke anekdotes over onze reizen en alledaagse belevenissen. Ook prachtige dialect gedichten en korte sketches zijn onderdeel van ons verrassende programma. Er komen tal van onderwerpen aan bod, van onbekende personen op onze hotelkamers tot spoorboekjes van fietsen en van de stikstofcrisis tot de schepen die door de droge IJssel schoven.

Theater, toneel en cultuur

Voor maatwerk zijn de Knapzakkers uw partner. Wij schrijven en componeren muziekstukken op maat. Ook de uitvoering kan door ons worden gedaan. De Knapzakkers hebben geen ‘plankenkoorts’! Toneelschrijvers en ontwikkelaars van culturele activiteiten weten ons al te vinden. Na een intake gesprek gaan wij zelfstandig voor u aan het werk en leveren een totaalpakket af, bestaande uit unieke liedteksten en muziek. Dit kan in het Nederlands, Engels of in het Nedersaksisch dialect

Over de Knapzakkers

Wij zijn drie harmonica spelers die elkaar in de folklore wereld hebben leren kennen. Hier spelen wij nummers als de Veleta, de Spaanse Wals en een variëteit aan nummers vanaf eind 1800 tot nu. Tijdens een reis naar Tsjechië is tijdens het borrelen in de late uurtjes, spontaan een muzikaal trio ontstaan die uitgroeide tot de Knapzakkers.

Sinds 2023 beschikken de Knapzakkers ook over een drummer. Onze drummer begeleid de muziek met zijn ritmische geroffel en een stevige bassdrum. Het samenspel is fantastisch en absoluut opzwepend te noemen!

Het maken van muziek verbindt ons en geeft ons veel plezier; 
dit plezier delen wij graag met u!

Categorieën: