Informatie evenement

  • Natuurtheater Zeddam
  • 29 augustus 2021
  • zondag, 15:00 tot 17:00

Contact event manager

1 2 3 4

Toegangskaart informatie

  • €7.50 Standaard toegangskaart 9 beschikbaar
Sorry, deze voorstelling is voorbij

Reserveer je kaarten

Standaard toegangskaart
9
€7.50
One time registration allowed for this ticket
€0
Bedankt voor je bestelling!

Golden Oldies Duo – ‘Reisje door de tijd’Passed

Natuurtheater Zeddam

zondag, 15:00 tot 17:00
29 augustus 2021

000000

Golden Oldies Duo – ‘Reisje door de tijd’Passed

Natuurtheater Zeddam

zondag, 15:00 tot 17:00
29 augustus 2021

PRINT

Let op, er is geen catering aanwezig tijdens de voorstelling!

Het Golden Oldies Duo, bestaande uit zangeressen Mariske Hekkenberg en Pien Schneider, verzorgt programma’s met hits van de jaren 20 tot aan nu, met gezellige, mooie, soms ludieke maar vooral herkenbare songs voor ouderen en jongeren.

De muzikale wegen van Pien en Mariske kruisten elkaar voor het eerst in 2013. Beide zangeressen hebben hun sporen ruimschoots verdiend in binnen- en buitenland. Op hun CV’s staat onder meer solist bij The European Glenn Miller Orchestra en verschillende allround bands, het begeleiden van bekende nationale en internationale artiesten (waaronder René Froger, Glennis Grace, Grant & Forsyth, Todd Rundgren & Frans Bauer) en de vocal group D-licious Vocals.

Hun liefde voor het gezellige, ouderwetse repertoire en de enorme voldoening die het geeft voor de oudere doelgroep op te kunnen treden, vormt de basis voor het Golden Oldies Duo.

Het programma dat het Golden Oldies Duo verzorgt in het Openluchttheater Zeddam, het ‘Reisje door de tijd’, neemt de luisteraars mee op een muzikale reis die begint eind jaren 30 en eindigt in het heden. Hits van Vera Lynn, de Andrews Sisters, Doris Day, Elvis en de Beatles komen voorbij, maar ook recentere hits van bijvoorbeeld Wim Sonneveld, de Zangeres Zonder Naam, Lenny Kuhr, Frans Bauer en zelfs Caro Emerald passeren de revue.

Een programma vol herkenning en herinnering, op gezellige wijze aan elkaar gepraat door Mariske en Pien, met leuke feitjes en wetenswaardigheden over de liedjes en het tijdsbeeld.

In de pauze is er geen verkoop van eten en drinken.

Categorieën: