Informatie evenement

  • Natuurtheater Zeddam
  • 27 augustus 2023
  • zondag, 15:00 tot 17:00

Contact event manager

1 2 3 4

Toegangskaart informatie

  • €10.00 Standaard toegangskaart JEFF BENINK – Brain Travels  223 beschikbaar
Sorry, deze voorstelling is voorbij

Reserveer je kaarten

Standaard toegangskaart JEFF BENINK – Brain Travels 
223
€10.00
One time registration allowed for this ticket
€0
Bedankt voor je bestelling!

JEFF BENINK – Brain Travels 

Natuurtheater Zeddam

zondag, 15:00 tot 17:00
27 augustus 2023

000000

JEFF BENINK – Brain Travels 

Natuurtheater Zeddam

zondag, 15:00 tot 17:00
27 augustus 2023

PRINT

Internationaal hypnotiseur Jeff Benink traint de lachspieren met zijn Comedy Hypnosis Show. Je gasten zullen de sterren van de show zijn, alles gebeurt echt, er zijn GEEN acteurs. Jeff werkt alleen met vrijwilligers! 

Tijdens Brain Travels, dat zelfs in Las Vegas te zien is geweest, neemt Jeff Benink uw gasten mee op een bizarre vakantiereis waar ze, na snel gehypnotiseerd te zijn, de vreemdste dingen meemaken. Ze dansen, bellen met hun schoen en maken kans op miljoenen… Deze show is geschikt voor alle leeftijden en kan aangepast worden aan elk evenement.  

Bekijk de show of wees de show 

BIOkort 

Jeff kwam in aanraking met hypnose door “Pharo” die optrad op evenementen waar hij werkte als technicus. Hij besefte al snel dat hypnose meer is dan show alleen. 

Toen het tijd was om van baan te veranderen, koos hij voor een opleiding tot hypnotherapeut. Jeff runt nu Hypnosepraktijk Zwolle en ziet cliënten dagelijks in persoon en online voor klinische hypnose. 

De entertainerkant bleef hem interesseren en hij heeft zich ook ontwikkeld als showhypnotiseur. Nu staat Jeff regelmatig op het podium in Nederland, België en in het buitenland. Jeff was te zien in zijn show Brain Travels in Italië, Spanje, Duitsland en in de Verenigde Staten. Sindsdien reist hij regelmatig naar de VS om op te treden. 

Meer informatie is beschikbaar op de Facebook pagina.

Categorieën: