Korenfestival op 30/06/2019

Het spijt ons. Online registratie voor dit event is gesloten.

 

Korenfestival

Deze middag staat in het teken van koormuziek uit de streek.   Wat kunt u verwachten……..???

Catch 20 Terborg

Twintig zangers op een podium. Je zou haast denken dat je met een vocalgroup te maken hebt, maast schijn bedriegt. Catch 20 is een band, een band met twintig zangers. Een band met de samenstelling die je van een band mag verwachten: slagwerk, gitaren, toetsen. Een vette show met bekend repertoire. Van uptempo soul tot energieke rock, afgewisseld met sfeervolle ballads en uber-relaxte reggae.

Popkoor U-nique

Een koor uit de omgeving van Silvolde, Megchelen en Azewijn. Twintig enthousiaste en muzikale vrouwen. Dit koor heeft een breed repertoire van popsongs zowel uit de hedendaagse hitlijsten als popklassiekers uit het verleden, zowel nederlands- als engelstalig. Zij dagen zichzelf graag uit op muzikaal gebied om het beste uit zichzelf te halen.

Janboel uit Gaanderen

Een veelzijdig gemengd  koor van meer dan 30 zangers met een gevarieerd repertoire. Aanvankelijk gestart als smartlappenkoor hebben ze hun repertoire gaandeweg uitgebreid en verbreed. De smartlappen zitten natuurlijk nog steeds in hun repertoiremap. Tegenwoordig doen ze ook liedjes in het Achterhoekse dialect. Dit koor treedt zeer regelmatig op en beleefde vorig jaar hun 200eoptreden.

Garden Rumours Gendringen

Dit koor bestaat inmiddels ruim 30 jaar. Heet eerste oefenlokaal was de tuinkamer van het oude hotel “het posthuis in Gendringen. Hieraan ontleent dit koor zijn naam Hun repertoire zou je kunnen omschrijven als licht klassiek, en vraagt om een luisterend publiek.

 

Als met al een zeer afwisselende programma waar mogelijk nog wat onverwachte verrassingen in voorkomen. Wij zeggen tegen het publiek….. laat u zich verrassen.

 

Delen:
Delen: