Musicalworkshop en -theater door Vaye op 26/05/2019

Het spijt ons. Online registratie voor dit event is gesloten.

 

Vaye musicaltheater

Heb je altijd al willen stralen in een musical? Dit is je kans! Deze middag start met een musicalworkshop voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Daarin leer je een liedje en een dansje uit de musical. Daarna geven de acteurs van Vaye Musicaltheater een spetterende theatervoorstelling. In de finale mag je dan zelf meedoen! 

Het thema is: het vergeten kind.

Fantasie, dromen en je eigen wereld creëren! In je denkbeeldige wereld kan je alles zijn wie je wilt zijn en doen wat je wilt doen: als popster optreden voor duizenden fans, op een eenhoorn vliegen over de regenboog of met je knuffels avonturen beleven en je geheimen delen. Het is jouw wereld en jij hebt de regie. Je kan er altijd naar toe, vooral als het echte leven, de realiteit niet altijd even fijn is. Als je ouders ruzie maken of gescheiden zijn, als er problemen thuis of op school zijn. Als je geen echte vrienden hebt met wie je kan praten. Als je je verdrietig, eenzaam en vergeten voelt. Dan bestaat er een wereld in je hoofd, waar je nooit alleen bent. 

Een theatervoorstelling opgevoerd door kinderen en jongeren met zang en dans. 

 

Vaye Musicaltheater in het kort

Vaye Musicaltheater geeft iedereen de kans zichzelf op een creatieve en leuke manier te ontplooien in een veilige omgeving. Op de musicalschool van Vaye kunnen alle leeftijdsgroepen, van peuters tot volwassenen, musicallessen volgen. In deze lessen wordt toegewerkt naar een grote musicalproductie die meerdere malen wordt uitgevoerd in professionele theaters. Ook biedt Vaye ondersteuning aan scholen bij het organiseren van schoolmusicals. Kijk voor meer informatie over Vaye Musicaltheater op www.vaye.nl. 

Delen:
Delen: