Trio Sandra Vanreys met gastoptreden van Meike Ubbink op 29/07/2018

Het spijt ons. Online registratie voor dit event is gesloten.

Trio Sandra Vanreys

In 2012 is het trio Sandra Vanreys opgericht. Dit trio muzikanten bestaat uit –hoe kan het ook anders- Sandra Vanreys zelf, en Pauline en Marius Duurland. De bezetting is:

Sandra Vanreys:                  zang, gitaar

Pauline Duurland:               Zang, viool, accordeon, mandoline en fluit.

Marius duurland:                 Zang en contrabas

Voor het repertoire is gebruik gemaakt van de jarenlange ervaring van Sandra als countryzangeres/entertainer. Ook nummers van haar laatste Nederlandstalige CD “Puur” zijn in het repertoire opgenomen. Pauline en Marius hebben zich de afgelopen jaren vooral toegelegd op folk en fokrockmuziek. Deze combinatie levert een smakelijke mix van stijlen op.

Kenmerkend voor het trio Sandra Vanreys is het feit dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van akoestische instrumenten. Doorgaans wordt gebruik gemaakt van lichte geluidsversterking, maar dit kan geheel naar de wensen van de opdrachtgever worden aangepast.

Een optreden van trio Sandra Vanreijs beroert het publiek vanwege de fraaie driestemmige harmoniezang, ballades die aankomen, maar ook vrolijke en vlotte meezingers.

 

Voor meer info: raadpleeg de website van Sandra www.SandraVanreys.nl & www.triosandravanreys.nl,

Meike Ubbink

Meike is een jonge zangeres van 18 jaar uit het Gelderse Bredevoort.

Meike heeft een grote passie en dat is muziek. Op haar 12e ging ze op zangles bij Sandra Vanreijs. Al vrij snel deed ze mee met verschillende talentenjachten. Op 13 jarige leeftijd won ze de Artez Raw Diamond Award en een jaar later Rondom Dinxper Got Talent.

 

In 2015 heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en gaf ze zich op voor The Voice Kids. Ze bracht het tot de Battles, een knappe prestatie. In de Blind Auditions vertolkte ze het nummer ‘Woman’ van Anouk. Marco Borsato en Angela Groothuizen wilden Meike graag in hun team, waarna Meike koos voor Team Angela. Na aanleiding van haar deelname aan The Voice Kids werd ze benaderd voor de talentenklas van Babette Labeij Music Academie te Amsterdam. Een aantal keren heeft ze opgetreden met het Babette Labeij Choir, o.a. in Ahoy tijdens het ABN-AMRO tennistoernooi , en tijdens de uitreiking van de TV-Beelden.

 

Meike treedt in de regio regelmatig op. Ze heeft een breed repertoire. Ze zingt o.a. nummers van Anouk, Adèle, Duffy, Amy Winehouse en andere artiesten waarvan ze zich de nummers geheel eigen maakt.

Meike is tevens de zangeres van de EDM-band Dawnbreakers.

 

Haar grote droom was een eigen single. In 2017 wist ze dit te realiseren. Ze kreeg de kans om haar nummer op te nemen in de TCC-studio in Veenendaal, onder begeleiding van Dennis en Daniël van der Molen. De muziek van haar nummer is geschreven door Thijs Nieuwenhuis die ook de gitaarpartij voor zijn rekening nam.

In maart 2017 is de release van haar nummer: Wat ik voel voor jou.

Deze wordt op verschillende radiostations gedraaid.

Haar nummer is te downloaden op o.a. Spotify, I-Tunes en Deezer.

 

 

Delen:
Delen: