Golden Oldies

Het Golden Oldies Duo, bestaande uit zangeressen Mariske Hekkenberg en Pien Schneider, neemt je mee op een muzikale reis. De reis begint eind jaren 30 en eindigt in het heden met gezellige, mooie, ontroerende, ludieke en vooral herkenbare songs voor ouderen én jongeren. Kom zondagmiddag 29 augustus om 15.00 uur naar het Natuurtheater in Zeddam.

Reisbestemming

Het programma dat het Golden Oldies Duo verzorgt, het ‘Reisje door de tijd’, neemt je mee op een muzikale tour. Hits van Vera Lynn, de Andrews Sisters, Doris Day, Elvis en de Beatles komen voorbij, maar ook recentere hits van bijvoorbeeld Wim Sonneveld, de Zangeres Zonder Naam, Lenny Kuhr, Frans Bauer en zelfs Caro Emerald passeren de revue.

Een reis vol herkenning en herinnering, op gezellige wijze aan elkaar gepraat door Mariske en Pien, met leuke feitjes en wetenswaardigheden over de liedjes en het tijdsbeeld.

Prachtige reacties na afloop van eerdere optredens

Kunnen jullie niet elke maand komen?”
“Hartelijk dank, en wat een gezellige middag, iedereen spreekt er over. Heel graag tot ziens.”
“Het leukste optreden van dit jaar”
“Eindelijk eens een wat ander repertoire dan de meeste artiesten die hier optreden”

We hebben genoten en konden alles meezingen”

Golden Oldies Duo

De muzikale wegen van Pien en Mariske kruisten elkaar voor het eerst in 2013. Beide zangeressen hebben hun sporen ruimschoots verdiend in binnen- en buitenland. Op hun CV’s staat onder meer solist bij The European Glenn Miller Orchestra en verschillende allround bands, het begeleiden van bekende nationale en internationale artiesten (waaronder René Froger, Glennis Grace, Grant & Forsyth, Todd Rundgren & Frans Bauer) en de vocal group D-licious Vocals.

Hun liefde voor het gezellige, nostalgische repertoire en de enorme voldoening die het geeft voor de (jongere) oudere doelgroep op te kunnen treden, vormt de basis voor het Golden Oldies Duo.

Mariske Hekkenberg

Mariske is een zeer veelzijdige en ervaren zangeres, die niet kan en wil kiezen tussen muziekstijlen. Daardoor heeft ze in alle genres haar eigen stijl ontwikkeld: jazz, pop, rock en zelfs trance.

Ze rent als professioneel freelancer van hot naar her, van pop naar jazz, van The Glenn Miller Orchestra, waarmee Mariske 10 jaar lang door Europa tourde, via backing vocals voor Grant & Forsyth en Mathilde Santing naar het Metropole Orkest. Daarnaast timmert Mariske flink aan de weg met de groep D-licious Vocals, haar eigen akoestische combo Acoustically Yours en is ze freelance zangeres bij vele uiteenlopende bands. In de studio werkt Mariske regelmatig samen met diverse trance grootheden, voorziet ze orkestbanden van koortjes en spreekt ze voice-over teksten in.

Pien Schneider

Pien studeerde aan het conservatorium in Utrecht; tegenwoordig is ze zelf hoofdvakdocent zang bij ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Enschede. Ze was backing vocalist bij Henk Westbroek, Frans Bauer, Rene Froger en vele anderen. Ze is ook lead vocalist bij verschillende coverbands. Ze maakt samen met Mariske deel uit van de groep D-licious Vocals.

Kaartverkoop
Entree is € 7,50; Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via https://www.natuurtheaterzeddam.nl of aan de kassa van het theater voorafgaand aan de voorstelling. Pinnen is ter plaatse mogelijk.
Binnenkort ook in het Natuurtheater Zeddam

Vrijdag 10 september 20.00 uur: Ogham – Celtic Folk Night

Actie donatie statiegeld COOP Zeddam

Ondersteun je ook het Natuurtheater in Zeddam? Doneer dan je statiegeld bij de COOP in Zeddam!

In de maanden juli, augustus en september kunt u ons mooie natuurtheater weer steunen door op de gele knop te drukken na het inleveren van uw statiegeldflessen. Coop Zeddam verdubbelt het uiteindelijke bedrag! Wij danken je voor je steun.

Delen:

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.