UPDATE PROGRAMMA 2020 I.V.M. CORONAVIRUS

Beste liefhebbers van het Natuurtheater in Zeddam.

De overheid heeft een vijf stappen plan gepresenteerd om Nederland (en dus ook NTZ) gefaseerd uit de corona-lockdown te laten komen. Dit betekent helaas niet dat we al voorstellingen kunnen gaan houden.

 

Tot 30 juni mogen theaters maximaal 30 personen (incl. vrijwilligers) toelaten.  De geplande comedynight op 26 juni is helaas met deze restrictie niet haalbaar en gaat op 26 juni niet door. Vanaf 1 juli mogen theaters maximaal 100 personen (incl. vrijwilligers) toelaten, onder de voorwaarde dat iedereen 1,5 meter uit elkaar blijft. Voor ons theater betekent dit dat we maximaal 75 bezoekers kunnen toelaten. Helaas is ook de jaarlijkse Oswaldusviering in augustus onder deze omstandigheden komen te vervallen. Na 1 september worden er vooralsnog geen beperkingen gesteld aan het aantal bezoekers maar is wel de 1,5 meter maatregel van toepassing en blijft het aantal bezoekers voor ons theater maximaal 75.

 

Voor de periode na 1 juli zijn we in overleg met artiesten om te kijken wat mogelijk is binnen de richtlijnen. Verder zijn we ons aan het oriënteren op een alternatief programma met artiesten die willen en kunnen optreden voor een kleiner aantal bezoekers. Jullie horen er later meer van!

 

Verder gaat Dansschool Dancin tijdelijk haar dansactiviteiten bij ons in het Natuurtheater organiseren. We zijn blij haar deze gelegenheid te kunnen bieden.

 

Namens het bestuur van NTZ het beste voor de nog steeds onzekere periode en blijf gezond.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.