De voorstelling Theatergroep mooi weer is verplaatst naar Dorpshuis Zeddam.

Kaarten zijn tot voor de voorstelling hier te bestellen. 

Theater, muziek en een pub quiz

Bent u gek op de muziek uit de jaren ’60 & ’70 en zin in een gezellige zondagmiddag met theater, muziek en een pub quiz. Laat u dan verrassen met de bekende en minder bekende liedjes van Boudewijn de Groot, Rob de Nijs, Herman van Veen, De Beatles en vele anderen. Het duo Mooi WEER speelt in het theater haar voorstelling “in het kleine café” 

Over theatergroep Mooi Weer

Theatergroep Mooi Weer wordt gevormd door enthousiaste professionals uit de muziek- en theaterwereld. Allen hebben ze een warm hart voor ouderen en vinden ze het een voorrecht om voor hen te mogen optreden. De voorstellingen worden altijd in duo’s verzorgd: Eén pianist/acteur samen met een zangeres/actrice.

 

Over de spelers

Irene van der Aart werkt al geruime tijd als actrice, cabaretière, zangeres en presentatrice. Ze speelt bij theater ZieZus haar eigen jeugdvoorstellingen samen met Hannah Borst. Ze zingt en speelt ook voorstellingen voor senioren in Theatergroep Mooi Weer en maakt cabaret op maat. Sinds 2003 verdeelt ze haar tijd tussen Amsterdam en de Achterhoek, waar haar partner veehouder is. Ze schrijft over haar ervaringen op de boerderij en de verschillen tussen stad en platteland in de Gelderlander en het tijdschrift Naober.

Willeke Heijstee is een professioneel zangeres en heeft meerdere zangprogramma’s zoals “Willeke zingt” (solo programma voor ouderen) en “Op zoek naar de Musical” Ze ging in 2017 viraal op facebook met haar specialisatie met zingen voor ouderen met dementie, sinds die tijd treed zij door heel Nederland op voor zorginstellingen. In 2007 won ze de finale van het televisieprogramma Una Voce Particolare met Ernst Daniel Smit. In oktober 2010 was ze solist met Ernst Daniel Smit, Noortje Herlaar en Dave ten Kate in het ereconcert voor de componist Sondheim met het Metropole orkest in Vredenburg Utrecht. Dit programma werd live op de radio uitgezonden. Sinds 2008 is ze ook werkzaam bij Theatergroep Mooi Weer.

Jan-Pieter Maaijwee begon zijn muziekloopbaan in 1984 met een jaar vioolles. Toen hij na één van deze lessen in het lokaal ernaast een elektronisch orgel hoorde, stapte hij over op dit instrument. Op de muziekschool haalde hij snel het orgeldiploma en speelde daarna bij drie koren in kerken in zijn geboorteplaats Waalwijk. Ondertussen leerde hij zichzelf gitaar spelen op de akoestische gitaar van zijn vader. Begin jaren ’90 stapte hij over op elektrische gitaar en speelde veel funkrock, punk en andere alternatieve genres. Na zijn studie aan de Pabo besloot hij in 2019 als zelfstandig muziekdocent te beginnen. Hij geeft nu pianoles, gitaarles en bandcoaching. Daarnaast ontwikkelt hij ook muziek educatieve projecten voor kinderen en peuters en speelt als gitarist in Americana-trio The Minor Few en als improviserend multi-instrumentalist bij theatervoorstellingen en zakelijke evenementen

 

Kaartverkoop

Het entree is 12,50 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via Theater Mooi Weer: ‘Het kleine café’ – Natuurtheater Zeddamof aan de kassa van het theater voorafgaand aan de voorstelling. Pinnen is ter plaatse mogelijk.

 

Binnenkort ook in het Natuurtheater Zeddam

Zondag 7 mei 14.00 uur Liemers Böhmische blaasmuziek

Zondag 4 juni 15.00 uur Terug naar de jaren ’60 & ’70

Vrijdag 30 juni 20.00 uur Barghse jongens Theaterconcert

Zondag 27 augustus 15.00 uur Jeff Bennink Comedy hypnose show

Zondag 17 september 15.00 uur Maarten Jansen Elvis Presley & meer

Delen:
Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.