Op pad met Natuurtheater Zeddam!

Zeddam – Ben je klaar om het Bergherbos bij het theater te verkennen en ben je niet bang om je hoofd én je benen aan het werk te zetten? Trek dan je laarzen of gympen aan, neem pen en papier of je telefoon mee en begin de speurtocht! Natuurtheater Zeddam heeft een interactieve met muziek ondersteunde speur- en wandeltocht uitgezet. Deelname is geheel gratis!

Speur- en wandeltocht

Zoals het er nu naar uit ziet zijn er op korte termijn vanwege Corona nog geen activiteiten in het Natuurtheater van Zeddam mogelijk.  Stichting Natuurtheater Zeddam heeft daarom letterlijk de ruimte opgezocht. Waarom dan niet gebruik maken van de prachtige omgeving van het theater en de trouwe bezoekers samen met hun kroost op een speelse wijze kennis te laten maken van al het natuurlijke schoon.

Speciaal voor deze tocht is via de app Actionbound een digitale route in het Bergherbos uitgezet.  De tocht duurt zo’n anderhalf uur en is ca. 5 km lang.  De tocht wordt onderweg afgewisseld met muziek, quizvragen en zoekopdrachten. Met de quizvragen kunnen twee vrijkaarten voor een voorstelling in het Natuurtheater in seizoen 2021 of 2022 worden gewonnen. Stuur voor 1 juni de oplossing én de mooiste selfie van de speurtocht met je naam en adres naar programmering@natuurtheaterzeddam.nl  en ontvang een klein stukje natuur bij jou in de brievenbus.

Ben je er klaar voor? Installeer de app Actionbound op je telefoon en scan onderstaande QR-code of ga naar https://www.natuurtheaterzeddam.nl/nieuws/ voor meer info. Heel veel plezier en geniet van al het moois dat het Bergerbos te bieden heeft!

Dansschool DanCin in het Natuurtheater

Ook dit seizoen is Dansschool DanCin vanwege de Corona maatregelen uitgeweken naar het natuurtheater in Zeddam. De samenwerking tussen Dancin en het Natuurtheater is in het afgelopen jaar goed bevallen, aldus Cindy Veurink. Nu het in deze tijd het niet haalbaar is in het theater optredens te verzorgen, wordt het theater toch gebruikt. Inmiddels zitten de eerste buiten danslessen erop en kunnen de mensen met het dansen hun energie kwijt. Het theater is voor verschillende doeleinden geschikt en dat maakt het zo bijzonder. Een mooiere buitenleslocatie is er niet te vinden!

 

Alle informatie vind je in deze pdf:

Speurtocht Natuurtheater Zeddam 2021

Delen:

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.