Montferland nieuws: Presentatie programmering Natuurtheater Zeddam

ZEDDAM – Zondag 31 maart heeft Natuurtheater Zeddam in haar theater het programma voor het komende seizoen gepresenteerd. Het programma is veelzijdig, uiteenlopend van een korenfestival tot een pinksterpicknick. Verder is er een kindervoorstelling en is er een muzikale reis naar Oost-Europa. Ook wordt het publiek bij enkele voorstellingen uitgedaagd mee te doen met de artiesten. Bij de presentatie van het programma waren diverse vrijwilligers en sponsoren van het natuurtheater aanwezig.

Het natuurtheater in Zeddam bestaat sinds 2017 en is opgericht voor (lokale) culturele buitenactiviteiten voor jong en oud. Het verstrekt de banden tussen de verenigingen onderling en het toeristisch karakter van het dorp. Het natuurtheater levert een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid in het dorp. Het natuurtheater versterkt het Zeddamse saamhorigheids- en gemeenschapsgevoel door leuke en gezellige activiteiten te organiseren. Door het theater breder neer te zetten is het een locatie die een breed publiek zal aanspreken. Momenteel zijn er zo’n 30 vrijwilligers vanuit verschillende verenigingen betrokken bij de organisatie van de diverse voorstellingen.
Inkomsten komen onder andere uit sponsoring. Zo is er de Trap van Verbondenheid, waarbij iedereen die het iinitiatief een warm hart toedraagt een traptrede kan ‘adopteren’. Verder is het theater te huur voor activiteiten en evenementen.

Bron: Montferland Nieuws

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.