Update invloed COVID-19 op het theaterprogramma

Beste liefhebbers van het Natuurtheater in Zeddam,

Graag geven wij je een update van de invloed die het Corona virus heeft op het theaterprogramma van het komende seizoen. Ook wij ondervinden daar hinder van, al is de hinder relatief in relatie tot de getroffen mensen. De presentatie van het programma medio april 2020 kan helaas geen doorgang vinden en we hebben besloten de voorverkoop van kaarten uit te stellen tot we meer duidelijkheid hebben. Hopelijk kunnen wij je na 1 juni berichten wanneer het seizoen van start kan gaan en of de geplande voorstelling eind juni kan plaatsvinden.

Ondertussen gaan we door met de voorbereidingen voor de voorstellingen en promotiemateriaal. Zoals het er naar uit ziet komt van de zomer onder andere een grote lokale muzikantengroep een bijzonder knus optreden verzorgen in ons Natuurtheater en komt er een Achterhoekse dialectband op bezoek. Dit uiteraard afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. We houden jullie via onze website en deze Facebookpagina op de hoogte over de definitieve doorgang van activiteiten in het komende jaar.

Voor de organisatie rondom deze voorstellingen zijn we nog steeds op zoek naar vrijwilligers. Er hebben zich inmiddels een aantal nieuwe vrijwilligers aangemeld (waarvoor dank, daar zijn we súper blij mee!) maar we kunnen meer hulp gebruiken.

Klik hier voor onze Facebook pagina.

Het bestuur van Stichting Natuurtheater Zeddam wenst eenieder het beste voor de komende periode.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.